top of page

Graag stellen wij ons even voor

Ons Verhaal

Het ontstaan van Cocoon

Ik ben Michael Homs en 3 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn vaste baan opgezegd om mijn droom na te jagen. Ik had voor ogen om een koffiezaakje te openen net zoals je dat in Italie ziet, een beetje koffie zetten, stoepje vegen, krantje lezen. 

 

Dat is niet helemaal gelukt.


Cocoon is inmiddels uitgegroeid tot een hippe, eigentijdse espresso loungebar, maar dan wel één met de beste koffie die uitsluitend gezet wordt door een echte barista.


Maar naast onze heerlijke koffie is Cocoon ook een plek om te lunchen, te borrelen of een heerlijke high tea te doen. Vele vriendschappen zijn hier ontstaan en worden hier onderhouden.


Wat wij erg belangrijk vinden is dat mensen zich bij ons thuis voelen. Het interieur en zeker ook het personeel maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.


Daarnaast hebben wij in Cocoon onze Lifestyle & Living Shop met te leuke kadootjes voor jezelf of iemand anders. Heerlijk om even naast het hapje en drankje even te neuzen in onze shop die wekelijks wordt aangevuld met de nieuwste items op Lifestyle gebied.


Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan onze menukaarten voor de heerlijkste hapjes en drankjes en blijf ons volgen via onze socials.

DSC09786.jpg
bottom of page